Текуща категория
Производител
ADJ
AKG
CES
CME
D&R
DNH
EMG
EPSON (NoSite)
ESP
ETC
GHS
GLP
HED Parcans (NoSite)
HQ
IFF
iSK
JBL
Jem
K+H
KEF
KRK
LDR
LDTM (NoSite)
Ligra Stands (NoSite)
LP
Meliconi (NoSite)
Music Gifts (NoSite)
MXR
PHILIPS (NoSite)
QSC
RAT
RCF
SPL
TOA
UDG
VDB
Vintage Audio (NoSite)
Начало » CD/DVD/Books » Венко Поромански - БАРАБАНИТЕ
CD/DVD/Books Венко Поромански - БАРАБАНИТЕ
Описание:
Tutorial DVD for beginner and advanced drummers
PAL 4:3 / Stereo / Multiregion /
„ БАРАБАНИТЕ : Технически и музикално - естетически аспекти” е първото в България учебно DVD за свирене на барабани. В рамките на 90 мин. се разглежда комплекта барабани както от техническата му страна, така и от гледна точка на мястото и ролята му съвременната музика. Автор на проекта е барабанистът на група „ТЕ” Венко Поромански. Информацията, поместена в това DVD ще е полезна както за тези, които от скоро се занимават с ударни инструменти, така и за по-напреднали.
В началото Венко Поромански демонстрира някои от основните технически упражнения, които са важни и полезни за всички барабанисти.
След което студентът на Венко в Нов български университет Теодор Янков, практикуващ барабанист и тонрежисьор, предлага интересни идеи и начини за постигане на качествен звук. В третата част, алтернативното лице Деян Драгиев – Даката, свири и говори за неговия начин на работа и подход към инструмента. Накрая се навлиза в абстрактния свят на музикално – естетическите аспекти при свиренето на барабани и взаимодействието им с останалите инструменти. В DVD-то вземат участие известни български музиканти като: Ясен Велчев и Ивайло Звездомиров (ТЕ), и Иван Лечев (ФСБ). Те споделят техните виждания за барабаните като музикален инструмент.
Цена
Купи
Наличност:
На склад

Гаранция: 12 месеца

бр.

Полезна информация:
В категории:
DVDs For Drums
CD/DVD