Производител
ADJ
AKG
CES
CME
D&R
DNH
EMG
ESP
ETC
GHS
GLP
HQ
IFF
iSK
JBL
Jem
KEF
KRK
LDR
LP
MXR
QSC
RAT
RCF
SPL
TOA
UDG
VDB

BNP Paribas

БНП Париба Лични Финанси предлага доказано бърз и достъпен потребителски кредит за закупуване на стоки.

 

 

Как да кандидатствате за одобрение?

 

 

След като сте избрали продуктите които искате да закупите на разсрочено плащане, е необходимо да ги сложите в количката и да направите своята поръчка към нас, като в полето забележка трябва да напишете "Ще кандидатствам за одобрение от БНП Париба Лични Финанси". След изпращнатето на поръчката ви, наш оператор ще се свърже с вас, за да потвърди, че желаните от вас продукти са в наличност или предстои скоро тяхната доставка. По този начин, ние ще запазим за вас необходимите продукти за да можете да ги получите веднага след одобрение вашето искане за отпускане на стоков кредит.

След като потвърдим вашата поръчка по телефона, вече можете да пристъпите към  формата за онлайн кандидатстване на БНП Париба Лични Финанси, като използвате бутона:

Този бутон, ще ви заведе в страницата на БНП Париба Лични Финанси, където ще можете да попълните формата за отпускане на финансиране. След като бъдете одобрени за отпускане на стоков кредит и подпишете необходимите документи за отпускане на финансирането, компанията ще ни уведоми и ние ще се свържем с вас за да уточним начина на доставка на вашите покупки.

Ако се нуждаете от помощ или от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел: 02 / 978 2025 или ни пишете на е-mail: helpdesk@musicworld.bg